Kinderfeest bij Adventure Park Het Plateau

Eindelijk is het weer zo ver: de leukste dag van het jaar is aangebroken. Je verjaardagsfeestje! Tijd voor een dag vol plezier en leuke activiteiten met je vriendjes in het Park.

Klimbos Park het Plateau is dé ideale plek voor een spectaculair kinderfeestje. Lukt het jou om over het parcours te klimmen en de hindernissen te trotseren? Of speel je liever Robin Hood met het Boogschietfeest!?

Hoe gaat het in zijn werk?

Na aankomst ontvang je de klimregels om door te nemen met de groep. Vervolgens krijg je bij de kassa alvast een helm. De instructeur neemt jullie daarna mee naar het oefenparcours; hier krijg je ook de klimgordel en wordt er uitleg gegeven over het klimmen. Uitgerust met helm, klimgordel en na de veiligheidsinstructies neemt een van onze kliminstructeurs jullie mee naar het klimbos. Het is nu aan jullie om het parcours af te leggen. Je bent continue gezekerd. De instructeur blijft op de grond. Iemand van je begeleiders of ouders klimt mee (1 ouder per 6 kinderen), afhankelijk van je leeftijd (zie klimroutes/kenmerk route).

Hebben jullie dorst gekregen van al het klimmen? Geen probleem!

Er is de hele tijd onbeperkt ranja. Tevens is het ook mogelijk om met zijn allen lekker frietjes of pannenkoeken te eten.

Kinderfeestje boeken

  • De slingerende aap – 2 uur Klimmen in het klimbos
  • Robin Hood – 1 uur Boogschieten
  • Adventure – 2 uur klimmen en 1 uur boogschieten