Kinderfeest bij Adventure Park Het Plateau

Eindelijk is het weer zo ver: de leukste dag van het jaar is aangebroken. Je verjaardagsfeestje! Tijd voor een dag vol plezier en leuke activiteiten met je vriendjes in het Park.

Klimbos Park het Plateau is dé ideale plek voor een spectaculair kinderfeestje. Lukt het jou om over het parcours te klimmen en de hindernissen te trotseren? Of speel je liever Robin Hood met het Boogschietfeest!?

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij aankomst ontvang je de klimregels om door te nemen met de groep. Jullie krijgen een tafel toegewezen en hier worden jullie opgehaald door de instructeur die jullie daarna mee naar het oefenparcours brengt; hier krijg je de klimgordel met helm en wordt er uitleg gegeven over het klimmen. Met jullie uitrusting en veiligheidsinstructies neemt een van onze kliminstructeurs jullie mee naar het klimbos. Het is nu aan jullie om het parcours af te leggen. Je bent continue gezekerd. De instructeur blijft op de grond. Iemand van je begeleiders of ouders klimt mee (1 ouder per 6 kinderen), afhankelijk van je leeftijd (zie klimroutes/kenmerk route).

Hebben jullie dorst gekregen van al het klimmen? Geen probleem!

Er is de hele tijd onbeperkt ranja. Tevens is het ook mogelijk om met zijn allen lekker frietjes of pannenkoeken te eten.

Kinderfeestje boeken

  • De slingerende aap – 2 uur Klimmen in het klimbos
  • Robin Hood – 1 uur Boogschieten
  • Adventure – 2 uur klimmen en 1 uur boogschieten